Sunday, June 22, 2008

Οι περούκες προκαλούν βίαιη συμπεριφορά

Νέες επιστημονικές ανακαλύψεις αναστατώνουν τους ιατρικούς κύκλους. Σε έρευνα που διεξήχθει αποδείχτηκε ότι τα ψεύτικα μαλλιά προκαλούν διαταραχές στις ορμόνες και ευθύνονται για επιθετική συμπεριφορά. Πρώτο κρούσμα αυτής της παγκόσμιας επιδημίας το γνωστό μοντέλο Ναόμι Κάμπελ.






Θα την πω τη μαύρη αλήθεια. Τη θεωρώ από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες που περπάτησαν στην πασαρέλα. Όταν την είδα στο In the closet χάζευα τα τεράστια χείλη της, την πυκνή μαλλούρα της, τις θελκτικές καμπύλες. Βέβαια ήταν και μικρούλα τότε και όλα αυτά ήταν αληθινά. Τώρα που χάζεψε από τα ναρκωτικά, τα λεφτά και τη δόξα έχει χάσει κάθε μέτρο και αίσθηση του πραγματικού. Είναι ανόητο ρε συ, να έχεις τα πάντα και να μην μπορείς να επιβληθείς σε αυτά. Για αυτό πριν από μερικούς μήνες, όταν της είπαν στην British Airways ότι χάθηκαν οι κιλότες της σε μια πτήση, το Ναομάκι όχι μόνο σκυλόβρισε τον πιλότο, αλλά πλάκωσε και στις σφαλιάρες τους αστυνομικούς του Χίθροου που πήγαν να τη μαζέψουν.

Το αποτέλεσμα ήταν να τη βάλουν να καθαρίζει σκατά σε δημόσιους οργανισμούς και να σφουγγαρίζει δρόμους για 200 ώρες. Αυτές είναι τιμωρίες φίλε μου! Έφταιξες; Να πληρώσεις σε είδος, όχι να σκάσεις τα έουρος και να την κάνεις. Πολύ θα ήθελα να δω δικούς μας επώνυμους να πληρωνουν με τέτοιους τρόπους. Ποιος λες θα ήταν ιδανικός για να κάνει τι;

19 Comments:

Hfaistiwnas said...

Mr. Wrong αυτό είναι το κακό να μην μπορείς να διαχειριστείς τη ζωή σου.. όπως είδαμε και τώρα τελευταία..
Της αρμόζει μεγαλύτερη τιμωρία της κοπελιάς, φέρεται με πολύ άσχημο τρόπο απ' ότι έχω δει... τώρα αν το έχει κάψει, ένας λόγος παραπάνω ..
Καλημέρα!

jg said...

einai 8ea. auto pou me diaskedazei einai oti pote de stamataei na einai super bitch!
8a 8ela na dw tin tatiana na ka8arizei vo8rous kai tin elli stai na doulevei sta goody's. asxeto, kserw, apla me fantazomai na tis dinw paragelia kai meta na ta leei apto mikrofono. lol lol

Nicholas said...

Δεν ξέρω κατά πόσον είναι σωστό, να βάλουμε τους δικούς μας να καθαρίζουνε σκατά, δεν θα μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε μετά...

Άσε που θα έπρεπε και τα έουρος να σκάνε και την καλλιόπη να φιλάνε.

(ώρες ώρες ξυπνάει ο ποιητής μέσα μου)

Lina said...

χμμμμ ωραίο ποστάκι!

Σε όσους στρατιωτικούς κάνουν καψόνια στους απλούς φαντάρους, θα έλεγα να καθαρίσουν τουαλέτες σχολέιων (που πολλές φορές ανταγωνίζονται επάξια πιστευω τις τουαλετες των φανταρων)

Αυτοί που περνουν με κόκκινο γιατί πιστευουν ότι βιαζονται περισσότερο απ τους άλλους, να κάνουν αγροτικές δουλειες σε μοναστήρι, ώστε να σπάσουν τα νευρα τους απ την ηρεμία.

Στους δημοσιογράφους που την έχουν δει παπαράτσι, να δουλέψουν μερικές μέρες σε μαγαζί όπου τρώνε πολλοί διάσημοι, αλλά στην κουζίνα, ώστε να μην έοχυν άμεση επαφή μαζί τους.

οσον αφορά τους πολιτκούς, οι περισσότεορι είναι για φυλακή, όχι για κοινωνική εργασία, αλ΄λα πολύ θα ήθελα να δω τον αλογοσκούφη να φορτώνει 4 το πρωί κάσες με φρούτα στο φορτηγό και να πηγάινει στη λαική μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
Και τον υπουργό υγείας να βοηθαει στην υποδοχή των πρώτων βοηθειών ενός νοσοκομείου.

mahler76 said...

Νομίζω αυτό το "είμαι σκύλα" της Ναόμη είναι πλέον ρόλος τον οποίο ξέρει και παίζει πολύ καλά για να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.
Όσο για δικούς μας "διάσημους" θα ήθελα κι εγώ να δώ την Τατιάνα να κάνει κάτι βρωμερό, τώρα τι ακριβώς το αφήνω στην κρίση του δικαστηρίου.
Καλή σου μέρα.

gatti said...

Εγώ πάλι θα ήθελα να δω να κάνουν κάτι σιχαμερό όλες αυτές οι μαμάδες τύπου Μενεγάκη. Δεν την αντέχω αδερφάκι μου άλλο αυτό την μαμαδίλα, μου έρχεται αναγούλα!

Την Ναόμι πάντως την πάω. Είναι ωραία "σκύλα"!

Dr_MAD said...

Θέλω τον Wrong Guy να μου ισιώνει κάθε πρωί την τούφα που μου πετάει στην κορυφή στο κεφάλι μου για 2 μήνες. Κι αυτό σαν ποινή που με βρίζει δημοσίως (για να μη ζητήσω το ποσό που διεκδικεί η φίλη Εφη από το Λαζό)

the boy with the arab strap said...

η λιστα για τους ελληνες διασημους θα ειναι ατελείωτη , ειναι τοσοι πολλοι , από που να ξεκινήσεις , πολιτικούς ,δημοσιογράφους ,γιατρούς , μηχανικούς ,ηθοποιούς, δικηγόρους, μητροπολιτες ,κλπ

oni said...

Egw ena exw na pw. Mia xara eimai telika. Edw k oi 8ees monteles einai falakres.

oblivion said...

Καλημέρα! Τέλεια η ιδεά σου! Εγώ θα πρότεινα τον Αυτιά να καθαρίζει τα αυτιά των συνταξιούχων και των νοικοκυρών που τόσο αποθεώνει, τον Ψωμιάδη να σερβίρει σε παρακμιακή χασαποταβέρνα σε προάστιο των Σκοπίων, τον δήμαρχο Νικήτα να κρατάει τις κωλώνες του Λυκαβηττού σε κάθε συναυλία αυτού του καλοκαιριού, την Τατιάνα να κάνει τον μπούμαν στη Λαμπίρη, κοκ

Anonymous said...

Εμ, κάποιος έπρεπε να της την τζάσει την κακούκα, της κουλής!
Κι άμα της την τζάγανε και στο πεζοδρόμιο, ακόμα καλύτερα!
Τη σιχαίνομαι, φτου της της γουρούνας!...

gay super hero said...

Ο Θέμος και ο Μάκης να έπιναν τη σαμπάνια τουςς απλώνοντας με φτυάρια τη λυμματολάσπη στην Ψυττάλεια! Μια φωτογραφία που θα άξιζε χίλιες φαλακρές Ναόμι;-)

ethanandthecity said...

η Ναόμι απλώς χρειάζεται ένα γερό χέρι ξύλο, χρόνια τώρα με την συμπεριφορά της αυτό αναζητά ενδόμυχα αλλά δεν βρέθηκε κανείς αρκετά τολμηρός να της το προσφέρει. όσον αφορα την επιβολή αντίστοιχης τιμωρίας σε εγχώριους σελεμπριτις, πιστεύω πως η ύστατη ποινή θα ήταν να κάτσουν υποχρεωτικά στα φοιτητικά έδρανα οποιουδήποτε κρατικού πανεπιστημίου και να μην σηκώσουν κεφάλι μέχρι να πάρουν πτυχίο. Δεν θα υπήρχε χειρότερο μαρτύριο για όλες αυτές

tovenito said...

θέλω εσύ να κάνεις ποστ υπερπαραγωγή και να μου λες πόσο πολύ με αγαπάς! έτσι μόνο θα εξιλεωθείς για τα όσα μου έχεις κάνει.

revqueer said...

Θέλω να δω τον Άνθιμο να καθαρίζει τα ρύζια σε γάμους στη Τήλο.

(Οι πολιτικοί γάμοι δεν έχουν ρύζια, το ξέρω, αλλά u get my point)

orestis said...

Ax ωραία το έθεσες...

Έχω κάποιον υπόψιν μου...δεν είναι΄επώνυμος αλλά το παίζει..πειράζει;;;

ΥΓ. Πάντα φρέσκο σε βρίσκω και πρώτότυπο

Anonymous said...

καλα να παθει η τσουλα!

Κώστας said...

Άκουσα ότι μικρή της κάνανε κλειτοριδεκτομή, γι' αυτό έχει τέτοια νεύρα. Ισχύει;

Anonymous said...

Είτε είναι καραφλή, είτε είναι σκύλα, να που παντρεύεται η μαύρη γαζέλα με ένα φραγκάτο ρώσο και με concept γάμου υπερπολυτελές!!!
Οσο για τις τιμωρίες... εγώ θέλω να δω τη Μανωλίδου να καθαρίζει κρεμμύδια σε στρατώνα φορώντας μίνι με αποκαλυπτικό ντεκολτέ... Θα τολμούσε;;;

Related Posts with Thumbnails