Wednesday, May 14, 2008

Please read

Θαυμάζω πολύ τους μορφωμένους ανθρώπους.

Μερικοί τη βλέπουνε αγρίως, αλλά πιστεύω ότι οφείλουμε να σεβόμαστε το γεγονός πως παιδεύτηκαν και δούλεψαν με πνευματικό μόχθο. Αφορμές για αυτές μου τις σκέψεις ήταν δύο αδερφές που είδα τη Δευτέρα στο TV Tiglon, δε θυμάμαι ονόματα, κατάξανθες και καραβαμμένες, από τις οποίες η μία δήλωνε ότι το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της είναι να οδηγήσει ένα αεροπλάνο, γιατί έχει έλικες, και η άλλη ότι δεν της κάνει ο Κλούνεϊ για γκόμενος γιατί δεν έχει αυτό το κάτι. Μιλούσαν πολύ στρωτά, ο λόγος τους και οι σκέψεις τους είχαν ροή, εξέπεμπαν κλας και διανόηση.Μερικά άλλα λαμπρά παραδείγματα υψηλής μόρφωσης και μεγάλης ακαδημαϊκής καριέρας διάλεξα παρακάτω.


H Jennifer Lopez στο Κελί

Ψυχίατρος με ειδίκευση στα παιδιά με νοητικές διαταραχές, πρωτοπόρος σε ερευνητικά πεδία, υποστηρικτής του κονστρουκτιβισμού.


Η Καίτη Γαρμπή στο Στόχο

Χρόνιες σπουδές στο business management, μεταπτυχιακό σε οικονομικά, καριερίστα που δεν παραμελεί την κομψότητα.


Η Έλλη Κοκκίνου στην Κοσμοθεωρία

Ήταν συμφοιτήτριες στη σχολή με τη Γαρμπή, απλά αυτή μετά επέλεξε καθαρά τον τομέα της διοίκησης, γεγονός που περίμεναν όλοι, διότι εκεί είχε ανέκαθεν κλίση.


Ο Αλέξανδρος Παρθένης στην Μαρία την Άσχημη

Απόφοιτος Νομικής του Χάρβαρντ, τελείωσε με άριστα τη σχολή του, από τους πλέον φερέλπιδες νέους, ενσωματώθηκε αμέσως στο δυναμικό μεγάλης νομικής φίρμας που μέσα σε όλους τους υψηλούς πελάτες έχει αναλάβει και την Εκομόντα.
Θυμάσαι εσύ κανέναν άλλο που ξέχασα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ήταν κρίμα να μην αναφέρομαι μερικούς ανθρώπους που πηγαίνουν τις επιστήμες τους ένα βήμα πιο πέρα.

11 Comments:

Hfaistiwnas said...

Μπα... δεν θυμάμαι!
Αρκετά είναι αυτά τα φωτισμένα παραδείγματα..
λολολολ!

Αχ ο Παρθένης, ένας νέος Μαρακάκης...

aa-duck said...

Καλησπέρα,

Να Σε Σε Σε Σε Σε πω

Ίσως ο κ. Τσαλίκης της Ιατρικήσ;


Ευχαριστώ

Lucy of wild flowers said...

Χα χα χααα!
Πολύ ωραίο!

Διάφοροι "προσφέρουν" στις τέχνες και στα γράμματα...
Πού να τους θυμόμαστε όλους;!
LOL

tovene592 said...

εγώ θαυμάζω τους ανθρώπους που αναδεικνύουν τον πνευματικό πλούτο αυτής της χώρας! εύγε μικρέ μου προωθητή σοφίας!

P.O.V of a G said...

emena ksexases! :P

revqueer said...

Κι εμένα :-(

Anonymous said...

Ε κι εμένα για να συμπληρωθεί η τριας. Να σου πω, με την αναφορά σου με μπλόκαρες λιγάκι και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι από το συρφετό και το σκουπίδι και να ΜΗΝ το βάλω με τους προαναφερόμενους αποφοίτους του Harvard.

Πολλά φιλιά :)

υγ. Ο Γρηγόρης σου κάνει;

gatti said...

Eνα κι ένα είναι τα παραδείγματα που παραθέτεις. Ξαναβρήκες τo κέφι σου!
Εύγε!

:-)

cobden said...

Θαυμάζω ιδιαίτερα την καριέρα του Αλέξανδρου Παρθένη στη μαχόμενη δικηγορία!Μάλιστα σε κάποιο επεισόδιο, είχε αναφέρει πως το γραφείο του βρίσκεται στο Κολωνάκι....Και εκεί με πιάνει μια μελαγχολία και σκέφτομαι πώς γίνεται ο Αλέξανδρος να έχει καταφέρει τόσα πράγματα, τόσο νωρίς κι εγώ στα 30 μου να τρέχω ακόμη για ελέγχους σε υποθηκοφυλακεία....

MAD said...

Κάτω τα χέρια από την Καίτη!

[έρχεται και γιουροβύζιον ιερόσυλε!]

ethan said...

Μα φυσικά μια γυναίκα με...Τόλμη και Γοητεία η κλινική ψυχολόγος, καθηγήτρια, μανκέν, νεκραναστημένη και μάνα του λιναριού καμπάνα Δρ. Τέηλορ Χέηζ Φόρρεστερ Μαρρόνε.
Απορώ πως την ξέχασες

Related Posts with Thumbnails