Friday, April 20, 2007

Προδίδεται το 1821!...


Xθες το βράδυ πήγα να δω το Jesus Christ Superstar. Καθώς οδηγούσα λοιπόν για να βγω από το Θέατρο Μπάντμιντον το πράσινο και τσακίρικο μάτι μου έπεσε στον υαλοκαθαριστήρα. Κάποιος είχε βάλει ένα χαρτί. Προσπέρασα την αρχική μου σκέψη ότι είναι κάποιος θαυμαστής καθότι είμαι δεσμευμένος και έχω αποχωρήσει καιρό τώρα από τα εγκόσμια. Με μία δεύτερη ματιά προσέχω πως είχε τυπωμένα με τεράστια μαύρα γράμματα τον εξής τίτλο:


Προδίδεται το 1821!...
Ήταν μία προκήρυξη, ένα επαναστατικό μανιφέστο, το οποίο υπέγραφαν κάποιοι "Ορθόδοξοι Έλληνες" και πρέσβευε τα ακόλουθα:


ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Το 1821 οι Πρόγονοί μας θυσιάστηκαν για την Πίστη του Χριστού και για την Ελευθερία της Πατρίδος. Σήμερα όμως με την ανοχή όλων η Ελλάδα μέσω της φράγκικης Ε.Ε. εξαναγκάζεται να εφαρμόζει τα ολέθρια σχέδια της Παγκοσμιοποίησης προδίδοντας τους αγώνες του 1821…

(Συμπέρασμα πρώτο: Επειδή παρακολούθησα το Jesus Christ πρόδωσα τα ιδανικά της πατρίδας μου)

Βέβαια πίσω από όλα τα βλάσφημα έργα είναι οι αρχηγοί του Χόλιγουντ, οι αντίχριστοι εβραιοσιωνιστές, οι οποίοι εξαπολύουν συνεχώς υβριστικές επιθέσεις κατά του Θεού και της Ορθοδοξίας, διότι θέλουν να φέρουν το γρηγορότερο το δικό τους Μεσσία, τον Αντίχριστο 666…

(Δεύτερο: Α, ρε Τim Burton, από αγαπημένος μου σκηνοθέτης, έγινες προπαγανδιστής του Βελζεβούλη!)


Εμπρός λοιπόν ας οργανωθούμε και ας επιτεθούμε εγκαίρως με καταγγελίες, διαμαρτυρίες, απειλές και συλλαλητήρια, για να ματαιωθούν τα βλάσφημα έργα. Μαυρίστε και τις διαφημίσεις τους. Αφού δεν εφαρμόζουν το Ελληνικό Σύνταγμα οι υπεύθυνοι, να το εφαρμόσουμε εμείς με τη βία.

(Αυτό το τελευταίο μου άρεσε πολύ. Να το εφαρμόσουν με τη βία. Το Ελληνικό Σύνταγμα)

Είχα σκοπό να αντιγράψω όλο το φυλλάδιο, αλλά αφενός είναι δισέλιδο, αφετέρου δε μπορώ να γράφω μαλακίες. Το κείμενο όλο υποστηρίζεται από πολυτονικό σύστημα (εννοείται) και είναι γεμάτο ασυνταξίες. Λογικό θα μου πεις, για να γράφεις τέτοια πράγματα δε θα έχεις και ιδιαίτερη μόρφωση. Ο κόσμος είχε πεθάνει στο γέλιο, γιατί είχαν αφήσει τέτοια χαρτάκια σε ολα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, μερικοί μάλιστα έπαιρναν τα φέιγ-βολάν που είχαν ρίξει για σουβενίρ σπίτι τους. Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ, είναι τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, που δεν είχαν τι να κάνουν χθες το βράδυ και είπαν να προσφέρουν διαφωτισμό στα πλήθη...


-Τι θα κάνουμε απόψε; Πάμε κανένα σινεμαδάκι;
-Αμέ! Αλλά...άσε καλύτερα. Δεν πάμε να μοιράσουμε φυλλάδια για το πως το Jesus Christ καταστρέφει την ορθοδοξία;
-Ουάο! Τέλεια ιδέα!

5 Comments:

gsus said...

Πρόκειται για κανονική εκστρατεία, έστειλαν τη Λουκά που είναι σελέμπριτι να βγει στα κανάλια και οι άλλοι το έριξαν στις χαμαλοδουλειές.
Σήμερα το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, ένας τύπος με ρολό βαψίματος και κοντάρι έβαφε μαύρες τις αφίσες της παράστασης που ήταν κρεμασμένες στις κολώνες στο δρόμο.
Χα χα!

Wrong Guy said...

Μα τέτοια αφοσίωση στα ιδανικά της Ορθοδοξίας;Θαυμάζω!!!Το μαύρο έδενε με τον περιβάλλοντα χώρο;Αλλιώς θα μπορούσες να του προτείνεις να το κάνει ένα λαχανί!

Dannossiel said...

ntax...apla skotadismos...poso lupiro mporei na einai...i thriskolipseia krata ton kosmo piso kai i ekklisia os einai simera ton ekmatalleuetai trela...to pos zoun ta megalostelexi tis ekklisias,tis megaliteris anonimis etaireias en Elladi,einai i megaliteri apodeixi oti dn pisteuoun auta pou len,allios tha summazeuontan min pan stin kolasi...

Wrong Guy said...

Sosti paratirisi.emena mou arese kai to allo kolpo pou ekane ekeinos o theosevoumenos pistos. evaze ti lampada toy mesa sto tameio,exontas kolisi mia tainia diplis opseos stin kato pleyra kai epiane ta 20evra. kalo e?

Wrong Guy said...

Alla me tetious arxigous eklisias ti paradigmata na paroun kai oi pistoi?

Related Posts with Thumbnails