Sunday, March 2, 2008

Προς κάθε ΚΟΥΛΗ υπεύθυνη

Δε μου λες κουκλίτσα μου....

Ναι σε σένα μιλάω που κουμαντάρεις τα πράγματα εδώ γύρω...

Ξέρεις ότι πλέον ανάγεσαι στις γελοίες ρατσίστριες με αυτό το νόμο περί ελεύθερης συμβίωσης; Μπορεί το καθυστερημένο μυαλό σου να χωνέψει ότι ο σαφής διαχωρισμός σε ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια είναι παράνομος; Ότι κάνεις διαχωρισμό με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό σου περνάει από τον υποτυπώδη εγκέφαλο; Ποιος σου είπε μωρή ότι πρέπει να ζητήσω την άδεια σου άμα θελήσω να παντρευτώ αυτόν που αγαπάω; Ότι θέλω θα κάνω αμόρφωτη σιχαμερή κοιμισμένη προσωπικότητα.

Λες ότι στηρίζεσαι στο άρθρο 8 της ευρωπαϊκής σύμβασης των δικαιωμάτων του ανθρώπου που προστατεύει την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή και υπάγει στο προστατευτικό πεδίο της διάταξης και την εξώγαμη συμβίωση. Για τους μισούς μόνο; Οι άλλοι τι να κάνουν; Να αρχίσουν να φωνάζουν για το πόσο ηλίθια είσαι; Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διεκδικώ τα αυτονόητα. Σε όλα τον κόσμο, όπου θεσπίζεται αυτό το συμφωνητικό, ισχύει για όλων των ειδών τα ζευγάρια. Είστε πίσω από τα ζώα ρε.......

Θα σου πω εγώ όμως που στηρίζεσαι, για να μη μας το παίζεις και έξυπνη. Στην επαγγελματική κάστα των συμβολαιογράφων. Ναι κουκλίτσα μου. Μη μας παρουσιάζεσαι προχώ, ότι δήθεν θες να ανεξαρτοποιηθείς από το θεοκρατικό στοιχείο. Απλά οι συμβολαιογράφοι σε πείσανε επιτέλους ότι πρέπει και αυτοί να βγάζουν λεφτά από το θεσμό του γάμου, που σε τελική μπορεί να είναι και περισσότερα από αυτά που δίνουν τα ζευγάρια στις εκκλησίες. Μ' αρέσει που πίστευα πως οι κυβερνήσεις πρέπει να παρασέρνουν μπροστά το λαό για να διορθώνονται τυχόν λανθασμένοι νόμοι. Εσύ τρέχεις από πίσω κούκλα μου. Έρχεσαι καταϊδρωμένη να μας πεις πράγματα που είναι παλαιολιθικά και δεν ταιριάζουν με τους περισσότερους. Κοινώς, κοιμάσαι όρθια.

Μην πιάσω και την άλλη την καράκουλη που λέει ότι το συμφωνητικό είναι επισημοποίηση της πορνείας και της ανηθικότητας. Ποιος σε όρισε κριτή της ηθικής; Τράβα να παίξεις με τους πιθήκους και άσε μας να κάνουμε τις επιλογές μας, όπως εμείς διαλέγουμε. Μα που ζω επιτέλους στην Τανζανία; Κάθε μέρα έχω την αίσθηση ότι προχωράμε προς τα πίσω. Πότε θα μάθουμε να σεβόμαστε το ότι κάποιος μπορεί να έχει διαφορετικές ανάγκες και θέλω;

Τέλος θα ήθελα να πω κάτι και σε σένα, την χαζή αδερφή, που επειδή πήγες δυο φορές στο Σοντάτ και πάρθηκες με 2-3 νομίζεις ότι έκανες και κάτι. Όχι κούκλα μου. Το να βάλεις ένα κολλητό μπλουζάκι και να χορέψεις τη Ριχάνα δε σε κάνει γκέι. Το να μιλάς θεωρητικά για τους γκέι και να το παίζεις προοδευτικιά, επίσης. Κάνε μια σχέση με έναν άλλο άντρα και τότε θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος και τι ισορροπίες καλείσαι να διατηρείς καθημερινά και με σένα και με τους γύρω σου.

Προς όποια γκάου δεν κατάλαβε, δε θέλω να παντρευτώ το γκόμενο μου. Θέλω να μπορώ να το κάνω αν μου καυλώσει, γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου.






40 Comments:

oni said...

Kati phre to mati mou gia symbolaia gamou alla h TV htan sto mute. Pali kala glitwsa to egkefaliko giati skeftomai ta idia me sena. Oute k gw 8elw swnei k nte na pantreytw alla 8a h8ela na einai dikaiwma mou. Dioti einai. Apla k sta xartia 8a prepei na fainetai epitelous. K dystyxws pairnw ka8hmerinws xampari egw k oxi aytoi oi gkaou pws h xwra mas paei kata diaolou logw ths ypertaths hli8iothtas pou koubalane oi Ellhnares sto aima tous. Kai oi blakes mou th dinoun...

Wrong Guy said...

Άσε,μες στα νεύρα είμαι!

tovenito said...

έχω την αίσθηση ότι με το συγκεκριμένο προετοιμάζουν το έδαφος και για κάθε είδους ζευγάρια. σωστά λες ότι κανείς δεν είναι τιμητής της ηθικής κανενός.
νομίζω ότι ενοχλούν οι λέξεις παντρεύομαι και γάμος περισσότερο. ακόμη και μένα, τον και καλά προοδευτικό

gay super hero said...

Πες τα Χρυσόστομε.

Επιτέλους δεν είμαστε πολίτες Β' κατηγορίας! Δεν είναι δυνατόν να ισχύουν οι νόμοι για όλους εκτός από μας!

Περιμένω σχετική πρωτοβουλία από μπλόγκερς. Και είμαι σίγουρος ότι θά ρθει πολύ γρήγορα.

Legally Blonde said...

μωρακι πολυ ΜΕ αρεσει που τα χωνεις ετσι!!! Και επισης νομιζω πως ισως καποια στιγμη η απαθεια σε αυτη την χωρα πρεπει να τελειωσει. Και αυτο σημαινει να ξεσηκωνονται οι ανθρωποι που τους αφορα!!!

φιλι μεγαλο

Chameleon_Dark said...

...και ποιός μπορεί να διαφωνήσει μαζί σου???

100% πατάτα ο διαχωρισμός, και βλέπω να έρχονται ραβασάκια με γραμματόσημα Ε.Ε. λίαν συντόμως...Το Ευρωκοινοβούλιο, μέσα στην κουλαμάρα του, κάτι τέτοια "χαριτωμένα" δεν τ'αφήνει αύκολα να πέσουν χάμου... ;)


(Έφυγε βέβαια και ο Καρατζαφέρης από εκεί...Κρίμα, και θα είχαμε πολλά γέλια!...)

Dr_MAD said...

Σα να έχεις δίκαιο, αλλά περίμενε πρώτα να βγούμε από τις σπηλιές. Περίμενε να ανακαλύψουμε και τη φωτιά. Περίμενε... Και μετά απογοητεύσου και τράβα για Ολλανδία

PS: Καλά έκανα και σου έπιασα τον κώλο στο FB

Καλή εβδομάδα ;-)

Aviator said...

Είναι μια πρώτη αρχή... κάτι είναι κι αυτό.. απο το τίποτα! Σε κανα δυο χρόνια ίσως σκεφτεί κάποιος οτι υπάρχουν και οι gay που καίγονται περισσότερο για τέτοια ζητήματα..

PETRITO ZEZUS said...

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα.
Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό λόγω ΕΕ θα ψηφιστεί και στην Ελλάδα νόμος που θα επιτρέπει σε όλα τα ζευγάρια νομιμοποίηση της συμβίωσής τους.
Θα ακουστούν φυσικά μεσαιωνικές αντιλήψεις/φωνές αλλά τα πράγματα δεν γυρνάνε πίσω.
take care

APSOY said...

Μα βέβαια...
Σύμφωνα με το κράτος μας τίτσερ μου, η ομοφυλοφιλία βρίσκεται σε ανακολουθία με το κοινωνικό ήθος και η νομοθετική πρωτοβουλία δε μπορεί να ξεπερνά τις ανοχές και το αίσθημα του κοινώς αποδεκτού της κοινωνίας.
Αλλά ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, η στάση αυτή δεν συνεπάγεται κανενός είδους κοινωνικό ρατσισμό...!
(αυτή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης όταν ερωτήθηκαν γιατί δεν αναγνωρίζεται η συμβίωση ομοφυλοφίλων)!!!!!!!!!

Είναι τόόόόόόσο ηλίθιοι ή μας περνάνε για τόόόόόσο ηλίθιους?
Απλά απορώ...!

Maria Mikro Analogo said...

Συμφωνώ και μαζί σου και με τον apsoy. Έχετε δίκιο, παιδιά. Δεν έχω τίποτ' άλλο να πω.
Φιλιά και καλή εβδομάδα!

g for george said...

Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι γιατί δεν βλέπω και τηλεόραση, ρε γμτ, αλλά επειδή σε ξέρω έστω και αυτό το λίγο, συμφωνώ μαζί σου.

Αν και διαβάζοντας τα σχόλια τα πήρα, διότι υποψιάζομαι τι παίχτηκε...

Πρέπει να αρχίσουμε οπωσδήποτε να σκεφτόμαστε τρόπο αντίδρασης. Κάποια πρωτοβουλία, που λέει και gshero.

Αν βέβαια αποφασίσουμε να δείξουμε το πρόσωπό μας στην τηλεόραση, ε;

hourglass said...

Αρνούμαι πια να δεχτώ ότι αυτή η χώρα είναι το λίκνο της Δημοκρατίας όταν προφανώς οι διοικούντες της έχουν ξεχάσει την έννοια της Ισότητας. Αρνούμαι να δεχτώ όσους ακόμη ευαγγελίζονται ότι μόνο οι ετεροφυλόφυλοι μπορούν να είναι φορείς ηθικής. Αλλά ο κόσμος αλλάζει, είτε το θέλουν είτε όχι, και ΘΑ αλλάξει!

Αλήθεια, πού είναι τώρα εκείνο το ακροδεξιό "λαϊκό" κόμμα που προεκλογικά είχε εξαγγείλει τη στήριξή του στο συμφωνητικό για τα γκέι ζευγάρια? Μήπως φοβάται μην του τραβήξει το αυτί ο Άνθιμος...?

revqueer said...

Είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο θυμός σου wrong. Διάβασε και το αντίστοιχο άρθρο του xomeriti, ειδικά τα σχόλια και ειδικά εκείνο του erva.

http://xomeritis.blogspot.com/2008/03/blog-post_8787.html

Lina said...

τι έγινε καλέ;;; ποιός είπε τι;
πάλι χαμπάρι δεν πήρα;

Στο ότι προχωράμε πίσω θα συμφωνήσω, και στο τι θεωρούμε "ηθικό" και στο τι θεωρούμε παιδεία, και στο τι θεωρούμε "θρησκεία", "πολιτική" κτλ....

επισης, η προτελευταία παράγραφος είναι πολύ έυστοχη και κατατοπιστική, τουλάχιστον για μένα.

gsus said...

Αυτό με την κάστα των συμβολαιογράφων ήταν άκυρο.

xipasmenos said...

Χαλάρωσε παιδί μου, εγω δεν θελω να νονιμοποιηθει ο γάμος μεταξυ ομοφιλοφύλων........έτσι έχουμε και ευκαιρίες για ταξιδάκια Αμστερνταμ lol....
Χαλαρώστε για τα πάντα υπάρχει ένα μαλακάς που θα πει τη μαλακία του.

Wrong Guy said...

tovene σιγά που το προετοιμάζουν!ποιος έχει τα κότσια να το κάνει;οι πανηλίθιοι βουλευτές;κότες είναι όλοι

gay hero ειδικά από σένα,περιμένω να ακούσω πολλά και με εμπεριστατωμένο λόγο,όχι όπως αυτό το παραλήρημα!

blonde "να ξεσηκωνονται οι ανθρωποι που τους αφορα" εδώ είπες τη μαγική κουβέντα

dark έφυγε από εκεί ο Κ.και ήρθε εδώ να τον βλέπουμε κάθε μέρα!

mad Ισπανία θα πάω,ταιριάζει πιο πολύ με το μεσογειακό μου ταπεραμέντο!

aviator αργούμε όμως να ξυπνήσουμε,πολύ αργούμε και δε μ'αρέσει

petrito μωρέ ας ακουστεί ότι θέλει,χεσμένους τους έχω,ανάγκη έχω την κάθε βλαχάρα να μου πει τη γνώμη της

Wrong Guy said...

apsoy αυτό το κοινωνικό ήθος εγώ δεν το καταλαβαίνω.το να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου,δεν είναι ήθος;

maria στήριξε τον αγώνα!!!

george σε αυτό το ποστ αναρωτιέμαι γιατί να πρέπει να δείξω το πρόσωπο μου στην τηλεόραση για να πω πράγματα που τα θεωρώ αυτονόητα

hourglass "μόνο οι ετεροφυλόφυλοι μπορούν να είναι φορείς ηθικής" βέβαια!έχω ακούσει τη σιχαμένη νυφίτσα κούγια να το λέει στην τηλεόραση και δεν το πίστευα!

rev το είδα,κάνε ένα ποστ που ψοφάνε σουρεαλιστικά όλοι αυτοί οι αποτυχημένοι!

lina σου δίνω πληροφορίες εκ των έσω παιδί μου!!!

gsus πόσα υπολογίζεις να παίρνει ένας συμβολαιογράφος για συντάξει ένα τέτοιο σύμφωνο;

xipaki την είπες τη μαλακία σου

orestis said...

Και εγώ έχασα επεισόδια!

Ό,τι συμφωνώ το ξέρεις!

Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα και εδώ!

Είδωλο said...

Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις, απλα εμεις οι ιδιοι εχουμε δωσει πολυ μεγαλη σημασια και ερμηνεια στην λεξη γαμο, ενω ουσιαστικα για τους Str8 αντιπροσωπευει το πανηγυρι, η το μονικο πλαισιο το οποιο προστατευει ενα παιδι, ενιοτε και τον συζυγο εαν δεν δουλευει κτλ...
Ο γαμος ειναι αυτο το συμβολαιο το οποιο προκειται να ερθει και εδω, ενταξει οκ το βαφτισαν συμβιωση μιας και σαν λαος μας εχουνε συνυφανει τα παντα με την ορθοδοξια.
Μη το βλεπεις με κακο ματι, ειναι μια αρχη...

Aλλωστε εγω μονο 1 ζευγαρι γνωριζω γκει το οποιο εχει αντεξει στο χρονο και ειναι αρκετα χρονια μαζι. Δε ξερω αν πιστευω στον γκει γαμο αλλα απο πλευρας κουλτουρας του ελληνα γκει

Hfaistiwnas said...

Ούτε εγώ έχω δει τηλεόραση αυτές τις μέρες. Οπότε δεν καταλαβαίνω περι τίνος πρόκειται. Άκουσα για το συμβόλαιο αλλά δεν άκουσα που μπλέκονται οι ομοφυλόφιλοι. Υποπτεύομαι όμως απο αυτά που διαβάζω. Θα ψάξω και θα μάθω. Πάντως συμφωνώ με την ταραχή σου. Ηρέμησε!!! Πρώτη φορά σε διαβάζω έτσι ταραγμένο!

Patrick said...

Καλέ,χαλάρωσε...

g for george said...

Ενημερώθηκα και τα έχω πάρει εξίσου.
Κάτι πρέπει να κάνουμε και άμεσα.

cobden said...

Θα σε παρέπεμπα κι εγώ στο ποστ του Thomas Xomeritis αλλά με πρόλαβε ο revqueer!
Πάντως το πιο λυπηρό είναι πως σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν αναγνωρίσει είτε τον gay γάμο είτε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια!Ακόμη και χώρες της Ανατολικής Ευρωπής, που υποτίθεται πως είναι πολύ πιο πίσω από μας!Εδώ δεν έχει αρχίσει καν η συζήτηση.Και οι αντιδράσεις της κοινης γνώμης στο θέμα είναι από τις πιο αρνητικές της Ευρωπής, με ποσοστά εναντίον του γάμου να φτάνουν το 84%(τρίτη από το τέλος σε όλη την Ευρώπη, με χειρότερους τους "αδελφούς" Κύπριους και τους Λετονούς)...Νομίζω πως χρειάζεται κινητοποίηση και τα μπλογκς είναι ένα καλό ξεκίνημα!

Υ.Γ. Θα ανεβάσω πόστ στο μέλλον, προς το παρόν ελπίζω να σε κάλυψα με αυτό το σχόλιο :)

Fish-bait said...

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα σε ποιάν αναφέρεσαι αλλά το έχω πει πολλές φορές: Μην βλέπετε Ελληνική TV. Βλάπτει σοβαρά την υγεία...

Μάκια.

gatti said...

Aδυνατώντας να κατανοήσω προς τι ο θόρυβος για όλη αυτή την ...εμποροπανήγυρη που λέγεται γάμος ως δέσμευση και ...συμβόλαιο ζωής και έχοντάς τον αποκηρύξει ως θεσμό εδώ και χρόνια, ουσιαστικά από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου, πραγματικά εκπλήσσομαι wrong μου που σε σύγχυσε τόσο πολύ μια ηλιθιότητα σαν κι αυτή.

Θεωρώ, ωστόσο, πως είναι θέμα χρόνου να γίνουν ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνουν τους gay. Kαι μη νομίζεις ότι θα αργήσουν ή ότι δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν. Ο κόσμος αλλάζει. Και αλλάζει πολύ πιο γρήγορα απ΄ ό,τι στο παρελθόν.

One Big DJ said...

etsi se thelw.

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω για την παθογένεια της ελληνικής τηλεόρασης. Βλέπεις παρουσιάζουν ως ειδικούς ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με το κάθε εξειδικευμένο αντικείμενο, αλλά ως νούμερα θα τους φέρουν άλλα νούμερα (τηλεθέασης). Περίμενε να δεις το νομοσχέδιο και μετά θα βγούμε να τους κράξουμε όλοι μαζί :)

Anonymous said...

χίλια δίκια έχεις, προφανώς το πάνε λάου λάου, και εξυπηρετούν και συντεχνίες,(εύστοχη παρατήρηση για συμβολαιογράφους)

όσό όμως ο διαχωρισμός κράτους εκλησίας δεν θεσμοθετήται, και ο θρησκευτικος γάμος συνεχίζει να αποτελει κρατικό έγγραφο, αυτή ισότητα που διεκδικείς, δεν θα κερδιθει ποτέ

gay super hero said...

Να σου πω ότι ακόμα μία χώρα προσπάθήσε να θεσμοθετήσει σύμφωνο συμβίωσης μόνο για τα αντρόγυνα και τελικά αναγκάστηκε να το πάρει πίσω λόγω των αντιδράσεων οπότε τώρα δεν ισχύει για κανέναν - δεν θυμάμαι όμως ποια χώρα είναι. Νομίζω όμως ότι τα είπες όλα - εφόσον ο νέος νόμος αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε ζευγάρια διαφορετικού φύλου αυτό από μόνο του αποτελεί απαράδεκτη παραβίαση των ευρωπαϊκών συμβάσεων για τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Το θέμα δεν είναι να κάνουμε εμπεριστατωμένες αναλύσεις. Και τι έγινε αν όλοι ανεβάσουμε ποστ για το θέμα; Σημασία έχει να αναλάβουμε πρωτοβουλία για δράση. Φοβάμαι όμως ότι μετά την πρόσφατη στοχοποίηση των μπλόγκερ, ανώνυμες παρεμβάσεις μέσω του Ίντερνετ ίσως να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οπότε επιφυλάσσομαι και στις αμέσως επόμενες μέρες ελπίζω να έχω μια συγκεκριμένη πρόταση.

mmexer said...

για να τον κληρονομήσεις στο κάνουν μωρή κουλή. Χωρίς γάμους και κουραφέξαλα. Αν και δεν σε αφορά προς το παρών ο νόμος!

Αφορά μόνο τους στρέιτ

Με άλλες 3 εμφανίσεις του φίλου σας του Βαλλιανάτου ίσως γίνει κάτι χαχαχαχα

SK said...

Κρίμα όντως, καθώς θα ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσει η ρύθμιση "στα μαλακά" αφού θα ήταν για όλα τα ζευγάρια. Θα προσπερνούσε έτσι τις αντιδράσεις που θα είχε τυχόν πρόταση που θα αφορά εξειδικευμένα μόνο τα gay ζευγάρια. Πιο δύσκολα κάποιος μπορεί να επιχειρηματολογήσει εναντίον ενός μέτρου για όλους, απ' ότι για ένα μέτρο για μια μικρότερη μειονότητα. Πραγματικά κρίμα. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί.

SK said...

O e-tipos έχει το θέμα σε μία από τις τρείς καθημερινές ψηφοφορίες-γκάλοπ του. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Συμφωνείτε με την θέσπιση του συμφώνου συμβίωσης;
Ναι (68) 31.6%
Ναι, αλλά θα έπρεπε να καλύπτει και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια (59) 27.4%
Οχι, διαφωνώ με τον θεσμό (88) 40.9%
Σύνολο ψήφων: 215

27.4%, αν σκεφτεί κανείς το μέσο κοινό του Τύπου, είναι κάποια αρχή. Για να ψηφίσετε, το link εδώ:
http://www.e-tipos.com/interactivity/polls?selectedpoll=981

Wrong Guy said...

orestis βασικά εσύ φταις,που με πρήζεις επιτέλους να αποκαταστήσω αυτούς που εξέθεσα

x oyranoy ο έλληνας γκέι μια χαρά κουλτούρα έχει

hfaistiwnas θα το ξεπεράσω γλυκούλη

patrick καλά μην ανησυχείς το βράδυ θα πάω να χορέψω τη Ριχάνα μου στο σοντάτ

george σε εμπιστεύομαι,δείξε το δρόμο

cobden καλά οι Κύπριοι σε αυτό το θέμα είναι πίσω από τα ζώα.εμείς βέβαια είμαστε μια θέση πιο μπροστά,οπότε κερδίζουμε,ε;

fish bait σωστό,και το ακολουθώ κατά γράμμα,έτυχε!

Wrong Guy said...

gatti μακάρι να έχεις δίκιο,αλλά δεν το βλέπω να αλλάζει γρήγορα.αυτά έπρεπε να έχουν γίνει ΧΤΕΣ.και όπως προείπα,δεν καίγομαι να παντρευτώ,απαιτώ το κράτος που ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ να με αντιμετωπίζει το ίδιο

big dj στο χώσιμο,νομίζω με κερδίζεις-το λεκτικό εννοώ ;-)

dora μπράβο ρε γλυκιά,κάτι τέτοιο περίμενα να ακούσω από σένα

hero μα δεν περίμενα μέσα από το μπλογκ μου να κάνω κάτι,ούτε καν να ξυπνήσω 2-3 ανθρώπους,καθότι αφού με διαβάζουν παρόμοιες απόψεις θα έχουν.με τους άλλους που δε με διαβάζουν τι θα κάνουμε

ammos εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι δουλειά έχει η εκκλησία με το γάμο

mmexer θα του πω τότε να βγει ακόμα μια φορά σε κανένα κανάλι,μπας και σωθούμε

sk ευχαριστώ για τα σχόλια,πολύ κατατοπιστικά!

veloz said...

mwre xilia dikia exeis alla ta ntoubaria (=oi ypeythynoi) den akoune... toulaxiston boithane kanontas ixw gia na ftasei sta dika mas aytia...
ayti i xwra me tin "oikogeneia" (=fobamai na pw ti noiwthw gt exw eythyni se olo to soi) kai ti "filoxenia" (=koutsompolio)exei meinei polla xronia pisw.
kai otan me to kalo o gamos baby krata mou thesi na moirazw mpomponieres.. (se kathe gamo kai baftisia ayto kanw, pou na piasw tin anthodesmi etsi i amoiri??)

Κώστας said...

Είναι άκρως προκλητικό στα δικά μου μάτια αυτό που γίνεται.

Απλά σκεφτείτε ότι αν τελικά ψηφιστεί όπως είναι, πλέον ένα ζευγάρι άντρα-γυναίκας θα έχει τις εξής επιλογές:
1)θρησκευτικό γάμο
2)πολιτικό γάμο
3)σύμφωνο συμβίωσης

Ένα αντίστοιχο ζευγάρι αντρών ή γυναικών θα έχει τις εξής επιλογές:
-
-
-

τον πούλο δηλαδή, δεν έχει δικαιώματα!


Πριν λίγες μέρες έτυχε να παραβρεθώ σε συζήτηση στρ8 για το σύμφωνο και η συζήτηση ήταν γύρω απ' το αν είναι περιττό ή όχι το σύμφωνο, τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή του πολιτικού γάμου αν κάποιος δε θέλει να κάνει θρησκευτικό και να επωμιστεί τα έξοδα.

Αυτό δείχνει και το μέγεθος της αδικίας, φέρνουν ένα σύμφωνο που βοηθάει κάποια στρ8 ζευγάρια, αλλά αποκλείουν τα ομόφυλα που δεν έχουν καμία εναλλακτική επιλογή...

Πρέπει να κάνουμε κάτι όπωσδηποτε.

Nikos said...

fuck 'em, let's all move to spain and leave these bastards to rot without our beauty and intelligence.

Anonymous said...

Το θέμα είναι στον επίλογο. Όταν όλοι προτιμούν να κρύβονται και να μη επαναστατούν χορεύοντας Βίσση στο Sodade το συμβόλαιο συμβίωσης απλά είναι ακτός συζήτησης. Στο Pride της Αθήνας δεν ήταν παρά ελάχιστι θαμώνες των club... Αφού είμαστε τόσοι λίγοι κατά τη διάρκεια της μέρας, το βράδυ γιατί δε μπορείς να κουνηθείς από το στριμωξίδι;

Related Posts with Thumbnails