Thursday, June 14, 2007

Rotten



1. Γιατί τροποποιήσατε τελικά το νόμο για τα αυθαίρετα; Μόλις είχα μαζέψει μια "επίλεκτη" ομάδα από χτίστες για να πάω να χτίσω ένα σπιτάκι μέσα στο δάσος. Να τους απολύσω;

2. Νομίζετε μας ενδιαφέρει ποιος πήγε να δει τον Αρχι-παπά στο νοσοκομείο; Τότε γιατί μας τα πρήζετε όλη μέρα στις ειδήσεις; Δεν πάει να ψοφήσει το παλιοσίχαμα, που θα μου πει εμένα ότι έχω και κουσούρι, ο παλιοκλέφτης, βλάχαρος, λαμόγιο που τολμάει να κρίνει τόσο κόσμο χωρίς να τον ξέρει, το απαύγασμα του σκοταδισμού και της στενομυαλιάς, ο αρωγός του συντηρητισμού.

3. Ο βρωμο-Τσιμπουρίδης, αντί να πάει να χωθεί στην τρύπα του, κάνει και πολιτικές συγκεντρώσεις στο χωριό του, έξω από το γραφείο του, για να μαζεύονται άλλοι αμόρφωτοι εκεί και να του λένε ότι τον στηρίζουν. Σκέψου ότι είσαι αγρότης από το Κιλκίς, ψηφίζεις έναν άνθρωπο βουλευτή για να σε βοηθήσει να αλλάξουν λίγο οι συνθήκες, αυτός πάει στην Αθήνα, τρώει όσα πιο πολλά μπορεί, τον γυρνάνε πίσω με κλωτσιές. Είναι δυνατόν να τον υποστηρίζεις; Αντί να πας στο γραφείο του να τον φτύσεις; Και όμως την άκουσα την ατάκα " Επίτηδες τον διώξατε, γιατί δε θέλετε στην κυβέρνηση Βορειοελλαδίτες βουλευτές"

4. Το άλλο το γλοιώδες υποκείμενο, ο Λιακόπουλος, που τρέχει στα δικαστήρια τον άνθρωπο που είχε στο blog του link για το FunEl δεν ντρέπεται λιγάκι; Κάνε μου και μένα μήνυση μπαμπουίνε υπάνθρωπε τρομολάγνε! Άσε που έχω μεγάλη περιέργεια ποιος δέχτηκε αυτή τη μήνυση. Θα πήγε σε τίποτα βλαχόμπατσους και θα τους είπε ότι κάποιος τον έχει στα λινκ του,και τον βρίζει. Αυτοί θα ψάχνανε τι είναι λινκ, αν γράφει στο blogspot ή στο wordpress, ποιο έχει καλύτερη πλατφόρμα, ε, δεν πάμε να τον κλείσουμε φυλακή; Δηλαδή πόσους αιώνες πίσω βρίσκεται αυτή η χώρα;

YΓ. Γιατί πολύ Cosmopolitan είχαμε καταντήσει....

11 Comments:

gsus said...

Telika egw den katalaba, ti epathe kai mphke entatikh?
Kala ton katariesai ton anthrwpo ws arwgo tou synthritismou? Periergo..
Synhthws h ekklhsia htan oti eixame se proodeytiko thesmo ta teleytaia 2000 xronia.

veloz said...

xaxa, eimai poly eytyxismeni pou den gnwriza tipota apo ayta!kleise tin tileorasi kai tis efimerides prin sou anebeo to aima sto kefali..
episis, protimw to kosmopolitan, na souna edw na me deis na diabazw arthro gia to simeio G sta ispanika,me to leksiko sto xeri! (stin praksi mathainontai ta ispanika, oxi sta mathimata: opote petyxainw koutsompolistiki ekpompi pairnw molybi kai xarti na simeiwsw ekfraseis!)

Wrong Guy said...

Όντως gsus είπα για αλλαγή να πω και κάτι πρωτότυπο.

Veloz όταν βρεις το σημείο G θέλω πλήρη αναφορά σε σχετικό ποστ. Στα ισπανικά!

ethanandthecity said...

τα point σου με βρίσκουν απολύτα σύμφωνο

ΠΡΕΖΑ TV said...

οσο και να κραζουμε,τιποτε δεν προκειτε να αλλαξει...

Neverlandean said...

Ξέχασες το "χουντικός" για τον Αρχιδιεπίσκοπο.
Οι Έλληνες είναι μαλάκες, δε θα το μάθουμε τώρα. Στις επόμενες εκλογές δε θα βγει βουλευτής ο Τσιμπουρίδης νομίζεις;
Όσο για τον τρίτο τον χειρότερο (που μου πήρε και "χόνορ" στο Youtube) τα λόγια είναι περιττά. Κούφια γη και κούφια μυαλά.

Annie Leibovitz και τα συναφή δεν τα έχω δει ποτέ στο cosmopolitan, μην υποτιμάς το blog σου.

:)

orestis said...

Γενικά είσαι άπαιχτος όταν γράφεις.

Όταν όμως τα χώνεις περιεκτικά και πεί της ουσίας είσαι ΘΕΟΣ.

Λες να παρεξηγηθεί ο μακαριότατος; (μην πω καμιά βαριά)

Και αν τίποτα δεν αλλάξει, το θετικό είναι ότι υπάρχουν και ελπίζω να υπάρχουν άτομα που προσπαθούν.

ΥΓ. Προσωπικό παραλήρημα. Γιατί γύρισα; Θες να την κάνουμε πάλι; Θα πάρουμε και τον φάτσα μαζί. Και όποιον ψήνεται να έρθει σε άλλη γη, άλλα μέρη.

Dannossiel said...

έχεις δίκιο σ ό,τι και να λες...ειδικά για τα φτωχαδάκια που είναι δεξιά...λολ
έλεοζ

nanakos said...

OK, θα βρίσετε και θα έχετε δίκιο. Θα με πείτε καθυστερημένο και πάλι θα έχετε δίκιο αλλά μόλις τώρα (δλδ ΤΩΡΑ) κατάλαβα πως Funel είναι το μπλόγκ του Li.A.K!
Μετά από τόσους μήνες, χωρίς καφέ και μετά από τούτο το διαφωτιστικό ποστ! Νόμιζα πως ήταν κά[ποο πρόγραμμα!!!

tink said...

εγώ ξέρω πως άμα τα χώνεις γλυτώνεις το εγκεφαλικό, γι αυτό χώνε εσύ και μη σε νοιάζει.

Κώστας said...

Θα μπορούσα να τα είχα γράψει κι εγώ!

Προσυπογράφω σε όλα.

Related Posts with Thumbnails